Overzicht vakantieweek 2018

We hebben een vakantieweek gehad van 5-11-2018 t/m 10-11-2018 in de Postelhoef.

Op maandag 5-11-2018 komen de gasten aan omstreeks 10.00 uur Om 12.30 uur gingen we aan tafel voor de eerste lunch. De rest van de middag vrij en om kennis te maken met de rest van de gasten. Daarna drinken we koffie met zijn alle. In de avond hebben we een optreden van een duo Ria en Bert met heerlijke meezingers een gezellige avond.

Dinsdag 6-11-2018

Heerlijk geslapen dan naar het ontbijt. Om 12.00 uur de lunch met wat warms. Na de lunch koffie en we gaan kienen met leuke prijzen. Na het kienen kunnen we gaan eten aan een heerlijke maaltijd. En daarna gaan we met de bus naar de Eijkholt voor een optreden van een komische harmonie. Een gezellige avond met koffie en gebak.

Daar na gaan we ons bed op zoeken.

Woensdag 7-11-2018

Weer ons ontbijt; dan op de foto van de fotograaf

We gaan weer naar een heerlijke lunch met weer iets warms erbij. Wat worden we verwend. Ook het diner is smakelijk. In de avond schenken we koffie en thee Dn komen de Stallfreunde.

Hun opwachting maken voor een stukje mooie muziek. En dan na afloop alle naar bed.

Donderdag 8-11-2018

We hebben vandaag de lunch en een vrijen ochtend en middag. We kunnen knutselen en verven en kleuren fijn wandelen het is goed weer. Na het diner hebben we een optreden van Koek en Kuukske en hun kruimeltjes. Voor een afwisselend programma vol leut en gezelligheid.

Moe en voldaan gaan we naar bed om morgen weer uitgerust op te staan. Dan breekt de laatste volle dag aan.

Vrijdag 9-11-2018

de middag hebben we kapsters en voor de nagels en voor de voeten. We beginnen om 13.00 uur met de verwen middag. Zodat de gasten er mooi op staan voor het slot diner en en avond. Daar wordt gretige gebruik van gemaakt. We zijn dan rond 17.00 uur klaar dan alles opruimen de gasten gaan zich om kleden.

Het slot diner is altijd bijzonder. De gasten krijgen een presentje en de vrijwilligers krijgen hun bedankje van de stichting omdat ze hele week hebben geholpen voor niets als een glimlach. Het laatste optreden is van Het Orkest Pepe Met gezellige muziek er wordt volop gedanst ook de rolstoelen doen mee aan de polonaise lekker hapjes op tafel zoals elke dag wat lekkers op tafel.

en voldaan gaan we weer naar bed op morgenvroeg te ontbijten en verzorgen. Dan gaan we allen huiswaarts. Einde van de vakantieweek.

Volgend jaar is het van 10-11-2019 tot en met 17-11-2019.