Overzicht vakantieweek 2017.

De vakantieweek van dag tot dag was een geweldig succes wat hebben de gasten genoten van alle dingen die er gedaan zijn in de week.

De week begon op 6 november; Met 33 gasten en 15 vrijwilligers is de week tot een goed eind gekomen. We hadden 2 mensen die 5 jaar erbij waren hebben we gehuldigd met een bloemetje en oorkonden. Ook 2 vrijwilligers hebben afscheid genomen komen niet meer van wegen de leeftijd. Het programma en het weer was geweldig.

Maandag 6-11-2017

Maandag ontvangst van de gasten in de middag kennis maken met elkaar naar het diner kwam het Teuten koor uit Bergeijk optreden was heel leuk ze hebben allen mee gezongen. Ook de wethouder Stef Luiten was er om met de stichting kennis te maken na 17 jaar eindelijk iemand die kwam kijken wat we zijn door de gemeente.

Foto wethouder

Dinsdag 7-11-2016

Op dinsdag een uitgebreid ontbijt met van alles erbij. Na het ontbijt zijn er mensen gaan wandelen en daar was de koffie toen ze terugkwamen, daarna de lunch met een worstenbroodje erbij ook dat was zeer uitgebreid. In de middag spelletjes gedaan. Daarna het diner toen kwamen de Best Voise uit Best zij zongen Capella 4-stemmig wat zeer mooi.

Zingen

Woensdag 8-11-2016.

De volgende dag weer het ontbijt, de fotograaf kwam om alles op de gevoelige plaat te zetten. Weer de lunch met een lekkere bami schijf en na de lunch. Hebben we gekiend met leuke prijzen. Het diner was ook weer zeer uitgebreid 4 gangen menu elke dag. Na het eten kwamen koek en kuukske en kruimeltje zingen en spellen en voordrachtjes en moppen. We hadden veel plezier. Wat hebben we die avond gelachen en gelachen. Elke avond is er toastjes en kaas en kommer, worst, pinda’s snoep op tafel. Op drie avonden gebak gehad gebakken door een vrijwilliger. Ook leuke bloemstukjes had ze gemaakt voor op tafel

orkestwhite

Donderdag 9-11-2016

Dan kwam de donderdag overdag alles gedaan aan de plak boeken gewerkt kaarten en knutselen sjoelen. Heerlijk gewandeld met de gasten. We gingen aan tafel voor het diner we hebben heerlijk gegeten. Om 18.30 uur kam de bus voorrijden om met de mensen naar de revue te gaan in Den Eijkholt, ook hebben wij losse kaarten verkoop gehad. Om de kosten te drukken. Was geen succes bijna niets verkocht.

Daar kregen de gasten koffie met een lekkere koek de revue was geweldig Lichtstad Revue theater uit Eindhoven met een prachtige show we hebben er echt van genoten. In de pauze allen een drankje genuttigd. Na de show weer naar het Hotel De Postelhoef gingen ze moe en voldaan naar bed.

buiten buiten

Vrijdag 10-11-2016

Op vrijdag het ontbijt na het ontbijt de Mis door de Heer de Groof met het koor van de kerk op Het Loo. Toen was er koffie na de mis met gebak. Ook voor het koor. Na de lunch kwamen er een aantal mensen zoals voetreflex 2 x Kapper met hulpjes 1 x voor de nagels 2x en werden de mensen verwend in de krul en nagels ook het gezicht hoorde erbij. Lekker verwent zijn de mensen. Zij kwamen geheel belangeloos dit doen. Het afscheid diner is altijd zeer mooi de eetzaal wordt extra feestelijk gedekt. En een 5 gangen menu kregen we capattio en soep en 2 soorten aardappels en sla en appelmoes en gemixte groenten en ijs na.in de avond kwam het orkest Pepe uit Belgie ons vermaken de polonaise werd meermalen in gezet dansen met rolstoelen op rollators en mensen die nog goed konden dansen. Zo werd de mooie week afgesloten.

vrijdag vrijdag

Zaterdag 11-11-2016

Uit bed naar een heerlijk ontbijt. Dronken we eerst nog koffie en kregen de gasten een afscheidt cadeautje als een herinnering. Het vervoer kwam eraan en dan, gaan we weer met tranen in de ogen na huis. In de hoop dat ze volgend jaar weer terug mogen komen.
zaterdag


5-11-2018 tot en met 10-11-2018 is de nieuwe week.